Undergulve til linoleum, tæpper og lignende

Hos OK Gulve A/S er vi eksperter i alle former for gulvbelægninger, herunder i undergulve. Vi laver især undergulve i forbindelse med betongulve, hvor der skal lægges for eksempel linoleum eller tæpper. Det er primært større virksomheder og institutioner, der benytter disse gulvløsninger. Vi holder til i Odense nær Svendborg, men kommer på hele Fyn og andre steder i landet.

Det er afgørende med ordentlige undergulve

Undergulve kan opbygges på forskellig vis lige fra plader eller brædder til flydende masser, der størkner og derpå kommer til at udgøre en sammenhængende flade. Betongulve med flydespartel benyttes især ved store entrepriser i forbindelse med nybyggeri. Her kan vi også lave selvnivellerende undergulve, hvilket dog kræver et tykkere lag flydespartel. Vi kan endvidere tilbyde ergonomiske gulve.

Det er naturligvis vigtigt for det samlede resultat, at dine undergulve bliver lavet korrekt og grundigt, før der bliver lagt tæpper eller linoleum på gulvfladerne. Vi sikrer naturligvis, at du får den rette rådgivning, så du kan tage det bedste valg i forhold til både undergulvet og den efterfølgende gulvbelægning. Vi vejleder også gerne om de forskellige gulvbelægninger.

Kontakt os for at få et tilbud på en gulvløsning

Du er meget velkommen til at kontakte os hos OK Gulve A/S for at få et uforpligtende tilbud på et solidt undergulv, uagtet det er med eller uden tæpper eller linoleum. Du kan ringe til os på telefon 66 15 99 35 for at aftale et møde. Eller du kan henvende dig skriftligt til odense@garant.nu