Brun lædertaske på et gulvtæppe med blomster

Gulvtæpper fra Inbogulve til erhverv og private

Hos OK Gulve A/S forhandler vi gulvtæpper via landets største indkøbsforening Inbogulve. Vi kan både levere og lægge gulvtæpper i Odense og Svendborg samt på resten af Fyn og andre steder. Vi har stor erfaring med at råde og vejlede om tæpper, men også med at lægge dem korrekt.

Alle vores gulvtæpper lever op til høje krav om kvalitet

Du finder det absolut største udvalg inden for tekstile gulvløsninger som blandt andet gulvtæpper hos os. Vores produkter kommer fra producenter, der altid lever op til vores høje krav om især kvalitet, garanti og leveringssikkerhed. På den måde kan vi sikre en professionel løsning i dit hjem eller i din virksomhed. Vi er i det hele taget meget alsidige og kreative med vores tæppeløsninger.

Vi giver dig altid en uvildig vurdering af, hvilke produkter og hvilken løsninger der egner sig bedst til lige netop dit projekt. Dertil kommer, at gulvtæpper fra Inbogulve sikrer markedets bedste priser og kvaliteter. Vi sikrer endvidere, at gulvtæpperne overholder alle påkrævede brandtest. Dertil kommer, at vi er tilsluttet byggeleveranceklausulen for gulvprodukter, der anvendes i byggeri i Danmark (jf. § 10, stk. 4 i AB92).

Kontakt os for at høre om vores tekstile gulvløsninger

Kontakt os hos OK Gulve A/S for at høre mere om vores gulvtæpper og andre tekstile gulvløsninger. Du kan ringe til os på telefon 66 15 99 35, eller du kan sende en e-mail til odense@garant.nu for at aftale nærmere. Du er også velkommen til at bestille vores gulvbus.