ege – No Noise Runners og løse tæpper

Når kommunikation bliver til støj, skal lyden dæmpes.

Nye arbejdsprocesser og et stigende behov for projektarbejde har rykket medarbejdere fra enkeltmandskontorer ud i mere åbne kontorlandskaber. I de åbne kontorlandskaber bliver støj ofte fremhævet som et forstyrrende element. Det skyldes, at opgaver, der kræver koncentration, skal løses side om side med støj fra trin, tale og maskiner.

God indretning betaler sig

God indretning med velvalgte materialer giver glade og tilfredse medarbejdere. Det er derfor vigtigt, at man ikke lader tilfældighederne råde, når kontoret indrettes. Hos ege har de igennem en årrække specialiseret sig i at udvikle tæppeløsninger, der sikrer et sundt og rart arbejdsklima.

NONO – ”No Noise Runners” (OBS: EN EKSTRA OVERSKRIFT, SOM IKKE ER DER NU)

NONO fra ege er en tæppeløber, som er ideel til at bekæmpe problemer forbundet med dårlig akustisk. Du får en rigtig flot gulvløsning, der virker støjdæmpende. Det eneste du skal gøre er at rulle løberne ud på gulvet, og straks vil du kunne mærke forskellen – til glæde for dig og dine medarbejdere.

Tæpper er gode lyddæmpere

Tæpper på gulvet kan rent faktisk reducere støjniveauet med op til 34 dB. Dette skyldes, at tæpper absorberer en stor del af lyden i et rum. Hårde gulvbelægninger reflekterer derimod lyd og støj tilbage i rummet.

Website: ege.dk

Vedligeholdelse – link
Montering – link