Gulve

Den rigtige gulvløsning er altid individuel. Der skal bl.a. tages hensyn til belastningen, gulvets funktion, det øvrige interiør samt økonomiske ønsker. Heldigvis kan du tage os med på råd. Vi giver altid en uvildig vurdering af, hvilke løsninger og produkter, der egner sig bedst til netop dit konkrete projekt.

Vi køber og leverer gulve via landets største indkøbsforening Inbogulve. Det sikrer dig markedets bedste priser og det absolut største udvalg inden for gulvløsninger.

Vi er meget bevidste om at udvælge vores leverandører nøje. Derfor samarbejder vi kun med producenter, som lever op til vores høje krav om kvalitet, service, garanti og leveringssikkerhed. Det er din garanti for en professionel løsning.

Når du samarbejder med os, sikrer vi selvfølgelig, at der er de fornødne brandtest, hvor de kræves. Ligeledes er vi tilsluttet “byggeleveranceklausulen” for gulvprodukter, der anvendes i byggeri i Danmark (jf. § 10, stk. 4 i AB92).

I menuen til venstre kan du få inspiration til de mange forskellige typer gulvbelægning, vi tilbyder.

Kontakt os og hør mere om vores gulve

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 99 35 eller e-mail okgulve@okgulve.dk, hvis du ønsker at høre om, hvad vi kan tilbyde dig inden for gulve. Ingen opgaver er hverken for store eller for små til os.