Klinker og fliser fra Mirage til private boliger

Hos OK Gulve A/S sælger og lægger vi klinker og fliser fra blandt andet Mirage og andre producenter. Vi kan levere og lægge klinker og fliser fra Mirage i private boliger og andre steder, hvor det er nyttigt, praktisk eller ønskeligt. Vi holder til i Odense nær Svendborg på Fyn.

Det er praktisk og nemt med fliser og klinker

Fliser og klinker er ikke bare praktiske, men sætter også kulør og struktur på væggen og på gulvet. De er samtidig et oplagt valg til vådrum eller andre hårdt belastede gulvarealer – især hvis der samtidig stilles krav om et rengøringsvenligt materiale.

Vi udskifter især fliser og klinker på badeværelser og gæstetoiletter samt i bryggerser. Men det er også blevet populært på gulve og vægge i køkkener. Desuden vælger mange at få lagt dem i deres entre og fordelingsgang, men også i spisestuer og dagligstuer.

Fordelen er, at det er slidstærkt, holdbart og nemt at holde rent, også selvom du spilder både det ene eller det andet på gulvet. Desuden har du hundredvis af valgmuligheder i de mange størrelser, faconer, materialer og farver. Fliser og klinker er altid et hit på grund af de mange muligheder.

Kontakt os gerne for at høre mere om Mirage

Kontakt gerne os hos OK Gulve A/S, hvis du vil høre mere om Mirage, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 66 15 99 35, men du kan også skrive til os på odense@garant.nu