Forskellig farvet linoleumsgulv på trappetrin i en stue

Linoleumsgulve til virksomheder og institutioner

Hos OK Gulve A/S kan vi både levere og lægge linoleumsgulve, og vi kommer på hele Fyn samt i Odense og Svendborg. Vi lægger primært linoleumsgulve for virksomheder og institutioner, men også til private. Tidligere var linoleumsgulve langt mere udbredt i private hjem, men det bliver stadig brugt i blandt andet køkkener.

Det er praktisk og billigt med linoleumsgulve

Linoleumsgulve er slidstærke og rengøringsvenlige, og derfor egner de sig særligt godt til steder, hvor der færdes mange mennesker. Linoleum har ekstrem lang levetid og stor slidstyrke. Det gør materialet velegnet som gulvbelægning i virksomheder, institutioner og klinikker.

Linoleumsgulve er egnet til både kontorstole og gulvvarme og stiller ikke store krav til rengøring og vedligeholdelse. Det er med andre ord et praktisk gulv, som ofte har meget lave totalomkostninger i hele levetiden.

Linoleum er et 100 procent rent naturmateriale, og det kan anvendes næsten overalt inden for nybyggeri og renovering. Dertil kommer, at der er mange muligheder med hensyn til farver, logoer, kvaliteter og mønstre. Det er især velegnet til meget store gulvarealer.

Kontakt os for at aftale et besøg af gulvbussen

Du kan kontakte os hos OK Gulve A/S, hvis du har spørgsmål til linoleumsgulve, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på linoleum. Du kan ringe på telefon 66 15 99 35. Men du kan også sende en e-mail til odense@garant.nu for at aftale et møde. Vi kommer gerne ud med vores gulvbus, så vi kan drøfte dine ønsker og behov nærmere.