Gulvplanen skaber overblik for kunden

Gulvplanen er et service- og rådgivningskoncept, hvor en projektgruppe bestående af en indretningsarkitekt, projektkonsulent og erfarne, professionelle håndværkere står til disposition for dig og dine samarbejdspartnere

Vi repræsenterer alle betydende producenter og mærkevarer, men er uafhængige på leverandørsiden. Vores udgangspunkt vil altid være dit projekt. Dine krav og ønsker til kvalitet, slidstyrke, udseende og pris. Specifikt kan vi forsyne dig med tegningsmateriale, materialecollager med farver, produktprøver, projektbeskrivelser og tilbud på levering og montering.

Desuden formidler vi gerne seminarer vedrørende produkter og teknik, fabriksbesøg og løbende orientering om nye produkter. “Gulvplanen” er det endelige produkt. En visuel fremstilling af projektet, der sammen med en beskrivelse af opgaven giver et optimalt udgangspunkt for gennemførelse af projektet. Desuden kan gulvplanen anvendes til konceptstyring i kæder, forhandlernetværk og lignende.

Samarbejde om kædebutikker
Vi deltager gerne som sparringspartnere i samarbejde med rådgivere og bygherre, arkitekt, indretningsfirma og inventarleverandører.